Inspiration to exploration

Trat, Thailand

Sightseeing i Trat

Marknader och trevliga kvarter

Trat är inte en stad man blir rekommenderat att spendera en massa tid i. Men var inte rädd om du fastnar här. Det är trevligt att strosa runt här några timmar. Ta dig in i de historiska kvarteren, besök de myllrande marknaderna eller kolla in något av stadens tempel.
Det finns även en vacker park, Wat Phailom, som lokalbefolkningen själv gärna går till för att koppla av, kolla på fiskarna i dammen, eller kanske rent av träna chi-gong.

Mer från Trat

Trat, Thailand

Restauranger i Trat

Krua Rim Klong Restaurant En trevlig restaurang med god service och charmig liten innergård. Missa inte de underbara fruktdrinkarna på färsk frukt och is. Adress:

Läs mer »
Trat, Thailand

Trat

Trat är huvudstad i provinsen Trat som är en gateway för de som reser till öarna kring Ko Chang och Koh Kood eller över gränsen till Kambodja. Det finns både ett antal marknader, fina gränder, modern shopping och gamla gränder kring en flod genom staden.

Läs mer »

Trat reseskildringar

Island hopping in Gulf of Thailand 2007

Stränder vid Siambukten i Thailand

Resa via Trat till de tre vackra öarna Koh Mak, Koh Kham och Koh Kood  innan besök i Bangkok med flytande marknad, Royal Palace och den liggande Buddhan