Bäck i Corcovado Nationalpark, Costa Rica

Video Corcovado

Djungel vid Stilla havet, Costa Rica


Video från nationalparken Corcovado i sydvästra Costa Rica längs med stilla havet. Ett av de finaste naturområdena i landet, kanske rent av i latin amerika. Här finns ett rikt djurliv med apor i träden och även vissa kattdjur även om dessa är skygga.
Läs reseskildring och se foton »

Vacker tvåtåig Sengångare i Corcovado, Costa Rica


Video från ett möte med en Sengångare på nära håll, ett slött men sött djur. Filmat i Corcovado nationalpark, Costa Rica
Läs reseskildring och se foton »

Mer om Corcovado

Mer från Corcovado

Arenal Vulkan i Costa Rica

Hotell i Arenal

Arenal Observatory Lodge Telefon för reservation: +506 2290-7011 Telefon till lodgen: +506 2479-10-70 » Arenal Observatory Lodge

Läs mer »
Arenal Waterfall, Costa Rica

Arenal

Visst kan man uppleva ett visst pirr att ta in på ett hotell där man på dagarna ser röken och på kvällarna glödande lava från en aktiv vulkan. Men Arenal bjuder även på fantastisk storslagna landskap och vacker djungel med tillhörande vilda, för oss exotiska, djur.

Läs mer »
Corcovado Beach, Costa Rica

Corcovado

Den mest biologiskt mångfaldiga plats på jorden enligt National Geographic, Corcovado nationalpark längs stilla havs kusten formligen sprudlar med liv och grönska. Apor, sömngångare, näsbjörn, vackra aror, krokodiler och om man har oerhörd tur kanske man även kan se skymten av en puma eller jaguar. Oavsett kan man njuta av vackra vattenfall och den mycket vackra stranden längs nationalparken.

Läs mer »
Manuel Antonio, Costa Rica

Manuel Antonio

Att se solen går ner över vackra stranden Playa Espadilla Sur, efter en soligt vacker och varm dag längs stilla havskusten, är en näst intill magisk upplevelse. Här hittar man en av de minsta nationalparkerna i Costa Rica, men som sprudlar av djurliv.

Läs mer »

Corcovado reseskildringar