New Years in romantic Paris, France

Nyår i Paris

Nyårsweekend till Paris med besök i trevliga Saint-Germain, Axe historique via Champs-Élysée till Triumfbågen, kväll i Les Halles samt nyårsafton vid Eiffeltornet

Place de la Concorde, Paris

Champs-Élysée och Les Halles

Vi följde Axe historique från Tuileries trädgårdar via Champs-Élysée upp till Triumf bågen och återvände via Rue du Faubourg med alla designer butiker. Efter ett kort besök på Galeries Lafayette tog vi oss till Les Halles för en mysig avslutning på kvällen med middag på Toro.

Läs mer »
Metropolitain, Paris

Saint Germain, Paris

Årets första dag ser vi oss om i ett lugnt och kallt Paris. Via Louvren gick vi upp till Saint Germain där vi promenerade runt, tog ett glas vin och på kvällen åt Fodue innan vi gick hem genom ett lugnt och vackert Paris.

Läs mer »
Anki och Lasse på Nyårsnatten vid La Tour Eiffel, Paris

Nyår i Paris

Det är nyår och vi flyger till vackra Paris. Efter en trevlig middag på en restaurang vid Louvren tar vi en äventyrlig resa med Metron till Trocadéro. Tillsammans med tusentals fransmän jublar vi in 2010 vid Eiffel tornet.Det är nyår och vi flyger till vackra Paris. Efter en trevlig middag på en restaurang vid Louvren tar vi en äventyrlig resa med Metron till Trocadéro. Tillsammans med tusentals fransmän jublar vi in 2010 vid Eiffel tornet.

Läs mer »

Relaterade Videos

Eiffeltornet vid nyårsafton i Paris