Inspiration to exploration

På väg ombord på L’Express des iles

L’Express des iles – färja mellan öar i Karibien

För den som vill öluffa och uppleva flera öar på samma resa erbjuder L’Express des iles båttransfer mellan ett antal av de södra öarna i de mindre Antillerna av Västindien.

Båttransfer för öluff i Karibien

L’Express des iles erbjuder båttransfer med färja mellan ett antal av de södra öarna i de mindre Antillerna av Västindien; Dominique, Guadeloupe, Les Saintes, Marie-Galante, Martinique och Saint Lucia. Mellan grannöarna är det ofta inte mer än en till två timmar och det gör det enkelt för den som vill öluffa och uppleva flera öar på samma resa.

För att boka online behöver du boka minst en dag innan avresa, men önskar du boka samma dag går det bra att ringa och göra bokningen via telefon. Deras call-center är baserat i Saint Lucia och har öppet alla dagar i veckan mellan sju på morgonen och sju på kvällen lokal tid.

L’Express des iles

Telefonnummer från Franska Antillerna: 0825 35 9000
Internationellt telefonnummer: +33 (596) 596 42 04 05.
L’Express des iles website

Mer från Martinique

Top - Petit Peak Bar & Restaurant i Soufrière, Saint Lucia

Petit Peak Bar & Restaurant

Den lokala restaurangen Petit Peak ligger trevligt nere vid vattnet i Soufriere. De gröna fönsterluckorna står på vid gavel vilket ger en fin vy över den välkända Petit Piton.

Läs mer »
Top - Saint Lucia

Saint Lucia

Saint Lucia är en liten ö nation i södra Karibien. Ofta representeras den av den vackra vy med två vulkaniska bergstoppar, the Pitons, utmed sydvästra kusten.

Läs mer »
Top - Saint-Luce, Martinique

Sainte-Luce

På södra kusten av Martinique ligger den lilla fiskebyn Sainte-Luce. Kusten kan skryta med mängder små stränder, bland annat Anse Gros raisins, och det är enkelt att spendera dagar längs dessa.

Läs mer »
Top -- Plage de Gros Raisin, Saint-Luce, Martinique

Martinique

Den vackra ön Martinique i Karibien är en del av Frankrike. Landskapet är svagt kuperad med låga kullar som droppar av in i Karibiska havet, där det ofta finns små fina stränder.

Läs mer »
Ti ' Paradis, Martinique

Ti’ paradis hotel

Ett trevligt och charmigt boutique hotell på södra kusten av Martinique med kort gångavstånd till centrum av det lilla fiskesamhället Saint-Luce och till den fina stranden Gros Raisin.

Läs mer »

Martinique reseskildringar