Mavela Game Lodge

Mavela Game Lodge

Mitt i Zululand Rhino Reserve i KwaZulu-Natal finns en trevlig safari lodge som har fina tält med all bekvämlighet. Safari i området bjuder såväl på vilda djur som på fantastisk fågelskådning.

Mitt i Zululand Rhino Reserve i KwaZulu-Natal ligger Mavela Game Lodge. En genuin och fin safari lodge med personlig och familjär karaktär. Här finns fem fina safari tält med all bekvämlighet. Till varje tält finns en liten veranda med stolar för gäster att koppla och och blicka ut över omgivningarna.

Personalen på Mavela är mycket måna om att alla ska få en fantastiskt upplevelse. Det finns mycket fina förutsättningar att uppleva the big five. För fågel intresserade är Mavela ett paradis och stället specialiserar sig också på just fågelskådning.

Måltiderna serveras runt ett stort bord i den fina huvudbyggnaden. På en övervåning finns en bar med och utanför en stor veranda med fantastisk utsikt över de vackra omgivningarna.

Utanför huvudbyggnaden finns en pool och solstolar perfekt för svalkande dopp på eftermiddagen mellan gamedrives och middagsserveringar.

Utsikt från terassen på övervåningen till huvudbyggnaden, Mavela Game Lodge
Adress: Mkuze, South Africa
Tel: +27 72 347 6438
» Mavela Game Lodge website

Mer från Zululand

Vi njuter av vacker natur och mäktiga landskap under alla våra turer i jakt på vilda djur, Mavela Game Lodge

Zululand

Norr om Durban i östra Sydafrika ligger några av landets bästa nationalparker för att se och uppleva levande djur på safari. Zululand är ett av

Läs mer »

Zululand reseskildringar