Dixies Restaurant & Bar

Dixies Restaurant & Bar

Trevlig restaurang vid Glencairn Beach

Strax norr om centrum av Simon’s Town ligger Dixies. Restaurangen är populär och lockar många besökare med sin omfattande meny. På varma dagar och kvällar kan man sitta ute med utsikt över Glencairns Beach och False Bay utanför.

Dixies Restaurant & Bar

Adress: 134 Main Road, 7975 Glencairn, Western Cape, South Africa
Telefon: (021)7862105
E-post: reservations@dixiesrestaurant.co.za
Dixies Restaurant & Bar website

Öppettider:
Mon-lör 09 – 22,
Sön 09 – 16:30 (köket) 20 (baren)

Mer från Simon’s Town

Stellenbosch

Stellenbosch

Huvudstad i Cape Winelands, kantas av fina vingårdar som lockar med vinprovning för de som besöker. För besökare är området kring Church Street lite av ett hjärta i staden och där finns flera trevliga restauranger.

Läs mer »
Basic Bistro i Stellenbosch, Sydafrika

Basic Bistro

Längs med Church Street samlar sig många bra hotell, butiker och restauranger i Stellenbosch stad. Längs denna gata ligger lilla Basic Bistro som erbjuder god mat och dryck, så väl inne som ute längs Church Street.

Läs mer »
Top - De Grendel Wines and Restaurant, Sydafrika

De Grendel Wine Estate and Restaurant

På en sluttning vid Durbanville, mellan Kapstaden och Stellenbosch ligger den fina vingården De Grendel. I restaurangen kan man njuta av gott vin och god mat under tiden man ser ut över Taffelberger och Kapstaden.

Läs mer »

Wijnhuis – Wine Bar & Grill

På en korsgata till Church Street mitt i Stellenbosch stad ligger Wijnhuis som erbjuder en mysig vinbar på nedervåningen och en grillrestaurang på övervåningen. Självklart är det utsökta rätter med Sydafrikansk inriktning och goda viner från området som återfinns på menyn.

Läs mer »

Simon’s Town reseskildringar